Error message

  • Notice: Undefined index: db_port in include_once() (line 34 of /home/aegir/platforms/production_d7/sites/nieuwpoortswaterstroom.nl/settings.php).
  • Notice: Undefined index: db_port in include_once() (line 38 of /home/aegir/platforms/production_d7/sites/nieuwpoortswaterstroom.nl/settings.php).

Welkom

Hoofdpersoon binnen Nieuwpoort's Waterstroom is Stefan Nieuwpoort. Zoals Stefan zelf aangeeft:

"Ik werk met groot plezier al meer dan 10 jaar in de water en techniek voornamelijk in de glastuinbouw. Na mijn opleiding ben ik direct begonnen als installatie-monteur en heb hierin bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan. Sinds 2008 ben ik verder gegaan als zelfstandig ondernemer en heb ik opdrachten uitgevoerd in binnen- en buitenland. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel en ik voldoe aan de eisen gesteld door het VCA.

Ik ben gewend opdrachten vanaf tekeningen uit te voeren. Mijn specialisatie is het opbouwen en aanpassen van diverse leidingwerksystemen in de watertechnische ruimtes."

Overzicht van mijn voornaamste installatie werkzaamheden:
- Complete waterunits
- Kraansets
- Wateropslag silo's

Bekend met:
- Tuin- en dakberegening
- Eb en vloed systemen
- Druppel-systemen
- Hogedruk nevelinstallaties
- Dakberegening
- Afvoer- en condensleidingen
 

Naast Stefan Nieuwpoort maken wij regelmatig gebruik van verschillende partners op het gebied van water & techniek. Voor alle werkzaamheden de juist mensen.