Error message

  • Notice: Undefined index: db_port in include_once() (line 34 of /home/aegir/platforms/production_d7/sites/nieuwpoortswaterstroom.nl/settings.php).
  • Notice: Undefined index: db_port in include_once() (line 38 of /home/aegir/platforms/production_d7/sites/nieuwpoortswaterstroom.nl/settings.php).

Bedrijven

Nieuwpoort's Waterstroom denkt met elk bedrijf mee in totaaloplossingen op het gebied van Water & Techniek. De werkwijze van Nieuwpoort's Waterstroom is in de meeste gevallen als volgt.

 

1. Kennismakingsgesprek

Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek om de verschillende wensen te inventariseren. In dit gesprek worden de verschillende mogelijkheden besproken en ook gekeken naar het budget en tijdsinvestering die voor uit te voeren werk gewenst is.

 

2. Offerte (of uurloon)

Na het kennismakingsgesprek zal u als klant een offerte ontvangen met daarin de voorgestelde werkzaamheden en prijsberekening. In het geval van inhuur als ZZP-er hanteren wij een uurtarief afhankelijk van grootte van de opdracht en wensen van de klant.

 

3. Start werkzaamheden

Als de duur, inhoud en prijs van werkzaamheden overeengekomen zijn, kunnen we starten. Tijdens de werkzaamheden houden we rekening met de continuering van de activiteiten van het bedrijf. In alles zullen we zorgen voor zo weinig mogelijk 'overlast' en kunnen de andere werkzaamheden gewoon doorgang vinden.